Ugrás a tartalomra
Interim manager

Interim menedzser

Menedzserek rövid távon, határozott időre való alkalmazása

 

Menedzserek rövid távon, határozott időre való alkalmazása a gyorsan változó üzleti világban előnyös a projekt alapú működés támogatására.

Menedzsert keresünk és biztosítunk ügyfeleinknek a konkrét, speciális menedzsment feladatokra, határozott időre szerződtetve.

Az interim menedzsment speciális hozzáadott értékei:

Gyorsaság. az interim menedzser gyorsabban realizál értéket a vállalat számára. Bevetését nem előzi meg hosszú kiválasztási és betanítási procedúra, mivel az adott területet ismeri, gyorsan átlátja a helyzetet és beilleszkedik, így már az első naptól értéket ad.

Professzionalitás. Az interim menedzserek minden esetben területük kiváló ismerői, tapasztalt és nagy tudású vezetők, kvalifikáltak az adott pozícióra. Olyan tudást és tapasztalatot képesek behozni, ami hiányzik a cégből, pl. speciális képességet vagy problémamegoldást.

Elkötelezettség. Az interim menedzserek magas színvonalú, professzionális munkát végeznek, nem csak vezetői múltjukból fakadóan, hanem jövőbeli interim megbízásaik is a sikeres, professzionális munka függvényei.

Hatékonyság. Az interim menedzser cégvezetői szintű döntéskörrel bír, így valós változást hoz a cégbe, képes munkatársai képzésére, így az interim projekt távozása után is sikeres marad.